dimarts, 10 de febrer del 2009

Sense temps. Trobada a València


Com diu el meu fill Lluís, el dia havia de tindre més hores per poder fer tot el que desitgem. Dissabte vaig assistir a una trobada ben interessant de blocs educatius al centre Octubre de València a causa de l'incansable Isidre Crespo que em va embolicar. El matí, ben intens, ens va servir per conéixer-nos alguns professors que ens visitem en els respectius blocs educatius i per retrobar velles amistats. Alícia Martí ens n'escriu al seu esplèndid bloc i ens connecta amb el que han dit Queti en el bloc de Segon de Bat de l'IES Joan Martorell i l'amic Francesc Gascón (a qui li 'furte' la foto de l'acte en el seu bloc mariner de l'interior. El precursor Toni de la Torre també en va escriure prèviament en el seu bloc La paraula vola. Si teniu interés aprofiteu la xarxa per escorcollar i aprendre de tots aquests blocs.

4 comentaris:

Mercè Durà ha dit...

Hola Josep, jo també hi vaig assistir dissabte passat al Centre Octubre per gaudir de les paraules i de la força encoratjadora que transmet Laura. Vull agrair-te i a la vegada felicitar-te pel treball que, com molts altres companys i companyes de valencià, esteu enviant generosament a la xarxa.
Una abraçada
Mercè (comentaridetextpau.blogspot.com)

ORETO ha dit...

Tenim pendent allò de la xarxa, no me n'oblide. No tinc temps per a res! A partir de març, amb més tranquil·litat i amb el goig que fa vindre la primavera, m'hi pose. Una abraçada.

Begonya Mezquita ha dit...

Quanta raó té el teu fill Lluís! Salutacions, Josep.

Anònim ha dit...

Ocupa el segon lloc després de l'anglés si no tenim en compte la "too short" que apareix en segon lloc.