dimarts, 23 de març del 2010

Setmana atapeïda



Atapeïda d'actes culturals, si més no. Tenim dimecres la visita de Maria Barbal (17.30 h Casa de Cultura) que mantindrà un diàleg al voltant de Pedra de tartera, la seua obra més llegida arreu del món. És una iniciativa de la Universitat de València que compta, des de fa anys, amb la participació dels companys de l'IES Maria Enríquez, encapçalats per l'entusiasme de l'amic Àngel Peiró. 
Dijous i divendres a Oliva té lloc el Poefesta d'enguany amb un densíssim programa, que homenatja Francisco Brines. El Poefesta combina poesia i música i en aquesta edició hi intervindran Hugo Mas, Marina Rossell, Clara Andrés al costat de poetes com Enric Sòria, Teresa Pascual, Àlex Susanna, Josep Piera, Josep Lluís Roig i Carlos Marzal, entre altres. Tot amb l'organització d'Àngels Gregori. Dijous a les 20 h al Conservatori d'Oliva (i la participació de la Coral Santa Cecília) i divendres a les 20 h al teatre Olímpia són les cites bàsiques.
I dissabte a Gandia. El teatre Serrano acollirà a les 22.30 h el recital de Maria del Mar Bonet amb Nena Venetsanou, la veu mítica de la cançó, que ens tornarà a adelitar una volta més amb el seu darrer espectacle Terra secreta.


ACTIVITAT: Trieu algun poema d'algun dels autors esmentats i digueu el perquè.
ACTIVITAT: Tria una cançó que t'agrade d'algun dels cantants esmentats.
ACTIVITAT: Si vas a algun dels actes escriu-ne una crònica en el wiki.