dijous, 25 de juny del 2009

Nova prova de Selectivitat


Ja està publicat el model del nou examen de Valencià per a la Selectivitat del curs que ve, els criteris que tindrà i tres models proposats (model 1, m0del 2, model 3). Hi ha hagut alguns canvis respecte a la darrera reunió (literatura limitada a la postguerra ençà, descompte de 0,05 per error no repetit...).
Bé, ara sí, bon estiu als que llegiu aquest bloc i descanseu que hi ha faena per al pròxim curs.

3 comentaris:

Natxo ha dit...

Quina velocitat, Josep! Què et sembla la nova prova?
Bon estiu.

Josep Alandete ha dit...

Hola Natxo!
Per a velocitat, la teua (allò del RSS, no?).
Em sembla prou difícil, després d'una primera ullada.
1) La dificultat de les preguntes literàries quedarà en un problema memorístic i de preparació dels alumnes i/o el professor de les preguntes proposades.
2) Ha desaparegut em sembla la pregunta de la formació de mots (que agradava al coordinador d'Alacant).
3) Els textos proposats són més complicats que els que solien posar-se.
4) Els manuals s'han quedat prou descol·locats.

En conclusió, hi ha faena de valent.

Bon estiu!

Jordi Orts ha dit...

Hola:

Em dic Jordi Orts i sóc el psicòleg-orientador d’Escola Gavina (Picanya). A més sóc responsable de diverses iniciatives que portem endavant per dinamitzar l’audiovisual especialment a l’ESO. Entre aquestes gestione el bloc 400 colps | altres narratives dins i fora de l’escola (http://blogs.escolagavina.com/400colps/). 400 colps es va posar en marxa a finals del curs 2007-08 i el curs anterior va ser temps per comprovar que tenia sentit i que obria un nou espai amb diverses possibilitats. Aquest curs 09-10 pretenc potenciar-lo i donar-li més presència a la web amb noves iniciatives. Per això trobe interessant que estiga enllaçat en blocs i webs afins. Així doncs, et convide a, si t’abelleix, incloure 400 colps al llistat d’enllaços al teu bloc i si vols donar a conéixer-lo. Un dels objectius de 400 colps és el de generar sinérgies entre els interessats allà on es troben l’audiovisual i l’educació. He donat amb el teu bloc via LLIMA, el bloc de Francesc López i el seu alumnat (Silla).

Moltes gràcies d’avantmà per la teua atenció.
Una cordial salutació,
Jordi Orts | 400 colps admin.