divendres, 28 de setembre del 2012

CRÒNIQUES DE LA III FESTA ESTELLÉS

Estem arreplegant en el lloc web totes les cròniques de la III Festa Estellés. La veritat és que n'hi ha de molt treballades i de bona qualitat periodística.
Vos deixe amb la versió d'El Bolero de l'Alcúdia que en van fer Maria del Mar Bonet i Al Tall, i del qual va fer una versió Eva Dénia el passat divendres a Gandia.
 

ACTIVITAT: Digues quin periodista valencià acaba de guanyar un premi revisitant 50 anys després l'obra de Joan Fuster 'Nosaltres els valencians'.
Pots consultar, per exemple, l'edició de hui del diari ARA.

2 comentaris:

Lluís Alandete ha dit...

El periodista valencià guardonat amb el 33è premi Carles Rahola d'assaig ha sigut Vicent Sanchis. Amb l'obra 'Cinquanta anys després' on estudia la història dels valencians i l'obra de Joan Fuster 'Nosaltres, els valencians', justament cinquanta anys després de la seua publicació.

Anònim ha dit...

Fa cinquanta anys Joan Fuster va publicar " Nosaltres els valencians". Però al 1962, també va publicar l´editorial " El País Valenciano ", una exploració del país en vuit itineraris.
L' escriptor JOAN GARÍ ha volgut rememorar aquest viatge fent les vuit rutes de Fuster per veure com ha canviat el país en aquests cinquanta anys . " Viatge pel mau país " de quatre-centes pàgines, conté cent trenta fotografies de Joan Antoni Vicent i un pròleg de Manuel Vicent.