dilluns, 22 d’octubre del 2012

CONCURS DE MICRORELATS TIRANT@NET

Un any més, els amics de l'IES Tirant lo Blanc de Gandia organitzen aquest concurs de microrelats, les bases  completes del qual vos adjunte ací gràcies a Lluís Miret. Vos n'he seleccionat algunes dades importants:

*Cada autor@ podrà presentar dos microrelats originals i inèdits com a màxim. 
*S’entendrà per microrelat un text que no supere les 111 paraules. El títol no s’inclourà en aquest còmput.
* La temàtica del microrelat es basarà en una narració lliure sobre el concepte de desigualtat. Cada microrelat ha de portar un títol.
* Les obres s’enviaran per correu electrònic a: tirantianes@gmail.com i en el camp assumpte, caldrà posar la paraula: microrelat.
* Junt al text del microrelat, hi figuraran les dades personals de l’autor@ (nom i cognoms, adreça, data de naixement, centre on estudia, curs, nom del professor@ que actuarà de coordinador i el telèfon de contacte).
*El termini per a lliurar les narracions finalitzarà a les 24:00 h del dia 7 de novembre de 2012.

*S’atorgaran un total de dos premis per categoria: un primer premi dotat amb un xec regal de 100 € i un finalista dotat amb un xec regal de 50 €. Els guanyadors/es rebran un diploma acreditatiu del premi.

Treballarem un poc més els microcontes per tal que vos animeu a presentar-vos-hi.


Fent l'apunt he cercat alguna cançó que poguera tindre relació amb els microrelats per la temàtica i la manera de presentar-la i m'ha vingut al cap de seguida 'El setè cel' de Jaume Sisa que vaig escoltar en directe (pels anys 70) al costat de l'institut un parell de voltes: en la sala Gesmil i en el cine Bulevar. 

Per cert, he comptat les paraules de la cançó i en té... cent onze. No podia ser d'una altra manera.