divendres, 16 de novembre de 2012

HUI COMENÇA LA SETMANA LITERÀRIA CIUTAT DE GANDIA

I amb un programa ben extens que comença esta nit amb el lliurament del Premi de Teatre Ciutat de Gandia i Homenatge al Tirant lo Blanc, actes que organitza la Federació de Falles de Gandia. Demà és el torn de Saforíssims amb la Nit de contes al Palau, on intervé Elvira Cambrils, exprofessora del nostre centre, acompanyada de Manuel Baixauli, Antònia Vicens i Jordi Llavina, en un acte que coordina Rafa Gomar. I diumenge el CEIC Alfons el Vell ofereix l'Homenatge a la paraula d'enguany que homenatja Ausiàs March mitjançant 21 contes dedicats per escriptors de la Safor.
La setmana que ve, tenim una cita especial divendres amb el lliurament dels premis literaris i l'actuació de companyes del nostre centre i curs amb la lectura de Veles e Vents.

El Quadern  d'aquesta setmana que publica digitalment El País  està dedicat a la convocatòria dels premis amb articles ben interessants per apreciar-ne la vàlua d'una convocatòria que en el cas del premi Ausiàs March arriba a la cinquantena edició.

ACTIVITAT: Selecciona algun fragment destacat dels articles que apareixen en el Quadern del diari El País.
ACTIVITAT: Digues quin any comença a celebrar-se el Premi Ausiàs March.
ACTIVITAT: Digues quin any comença a celebrar-se el premi Joanot Martorell.
ACTIVITAT:Digues quin any comença a celebrar-se el Premi de Teatre Ciutat de Gandia.
1 comentari:

Anònim ha dit...

Francesc Garcia Bertó
1-. <Digues quin any comença a celebrar-se el Premi Ausiàs March<.
- La història dels premis Ausiàs March de Gandia va començar l’any 1959 com a celebració del cinqué centenari de la mort del nostre poeta fundacional.