dimarts, 17 de febrer del 2009

Presentació acomplida

Gràcies a tots els que em vau acompanyar (en presència i virtual) en la presentació de divendres. A la fi, el presentador Toni Mollà no va poder assistir-hi per malaltia. En el seu lloc, Gabriel Garcia Frasquet va complir amb escreix tot fent una presentació digna de millor llibre (i això que la va haver de preparar en menys d'un dia). L'acte va acabar amb una desena d'intervencions ben interessants dels amics que omplien la sala de la Casa de Cultura.
El CEIC Alfons el Vell ha encetat un canal d'àudio on depositarà les intervencions als diferents actes que organitza. He tingut la sort que s'encete amb la presentació de Processos de canvi sociolingüístic a Gandia i la Safor per la qual cosa puc deixar-vos l'àudio de la presentació sencera.


1 comentari:

Oreto Doménech ha dit...

Internet és una cosa gran. Malgrat no haver pogut assistir a la presentació l'he poguda escoltar d'allò més bé.
A mi internet m'ha normalitzat la vida. Això que deies de fer ús de la pròpia llibertat, la xarxa m'ho permet. I em permet, sobretot, consumir molta cultura en la meua llengua, cosa que mai havia pogut fer abans, ni quantitativament ni qualitativament.
El teorema de Thomas, potser si el pensem en valencià, farà més efecte... Jo em sorprenc decebuda i frustrada, massa vegades, pel que fa a l'ús de la llengua. Per això tot el que expliques sobre "l'esclat gandienc" i el grup de gent que ajudà a introduir el valencià a l'ensenyament és molt revitalitzant.
Gràcies!