dimecres, 30 de setembre del 2009

D'Estellés i Ovidi



Aprofitant els comentaris de Cristina i Rafael a una activitat anterior sobre Vicent Andrés Estellés, vos adjunte una pàgina on podeu trobar quasi tota la discografia d'Ovidi Montllor (excepte el doble elepé sobre Coral romput). Per cert, Joan Ollé és el director i a més actor (no cantant) de l'obra teatral basada en aquests poemes de Vicent Andrés Estellés i que l'any passat vam veure alguns al Teatre Serrano de Gandia (per cert, amb molt de fred, com si fos la postguerra que il·lustra l'obra).



ACTIVITAT: Trieu una cançó d'Ovidi (no un disc) el text de la qual siga de Vicent Andrés Estellés i digueu el perquè de la vostra tria (Ajudeu-vos de la pàgina d'Ovidi). Jo vos en deixe una, M'aclame a tu en un vídeo amb Ovidi i Toti Soler, el seu inseparable acompanyant.

4 comentaris:

Perifèric Edicions ha dit...

Amb aquestes activitats aconseguim que l'Ovidi perdure sempre en la nostra memòria. Així, espere que aquest enllaç us ajude a tindre'l encara més a prop...

http://picam.info/picalullet/un-projecte-televisiu-reconstruira-la-vida-de-lovidi/

Felicitats pel bloc!

Cristina Benavent ha dit...

Un dels textos de Vicent Andrés Estellés que fos musicat per Ovidi és Els Amants, de fet és el primer que interpreta.

He triat aquesta cançó la qual parla sobre un amor d'una parella valenciana perquè transmet sentiments molt forts per part d'una persona la qual parla de la relació amb la seva parella. Viuen un amor amb molta intensitat,un amor apassionat que perdura des del principi fins que es fan majors,i a més pensa que no hi ha altres amants com ells, que són únics.
A mi aquesta cançó m'ha emocionat i m'ha paregut una història d'allò més bonica, per això l'he triat.

Germán Sánchez Fernández ha dit...

Prediccions i conformitats és un dels textos de Vicent Andrés Estellés que canta Ovidi.
He triat aquesta cançó perquè se'm fa molt curiós açò de que el fill que està al taüt vulga sortir i els de fora, el pare i la mare, no li deixen eixir, i volen que se'n vaja.

Ismael Orts Borrull ha dit...

He elegit aquest poema de Vicent Andrés Estellés que canta Ovidi,titulat CORAL ROMPUNT,perque parla de València,de la capital,és una mena d'anyorança que té el poeta per la seua ciutat,recordant tot alló bonic i importat per a ell de València. Aquest poema té un significat molt important que ami me ha costat de trobar i he tingut que llegir més d'un article per saber-hi ben cert de que tractava,es a dir,el poeta va escriure aço en una etapa de silenci a València i Catalunya i en general en tot l'estat espanyol, en l'època del règim franquista.En conclussió un poema que fa veure com hi era uns anys enrere la nostra capital.