divendres, 19 de febrer del 2010

Presentació de llibre de Rafa Gomar

Aquesta vesprada, a les 20 h, es presenta Andròmines, de Rafa Gomar, obra guanyadora del darrer Premi Octubre en l'apartat de narrativa. L'acte tindrà lloc a les 20 h a la Casa de Cultura Marqués González de Quirós. En farà la presentació Elvira Cambrils, narradora també i catedràtica de Filosofia durant molts anys al nostre institut.







ACTIVITAT:  Escriu una ressenya de l'acte i penja-la al wiki.
ACTIVITAT: Esmenta alguna altra obra de Rafa Gomar o d'Elvira Cambrils. 


L'amoga Oreto Doménech, de la xarxa Un entreTants, ens ha proposat aquest vídeo  en què Monzó parla sobre el fet literari.

4 comentaris:

Sara Sandino ha dit...

Obres de Rafa Gomar: "Batecs", "Viure al Ras", "Hipòtesi", "Legítima defensa", "A la fi de l'atzucac", "No és ací!", "Complicitat".

Cristina Benavent ha dit...

Una altra obra d'Elvira Cambrils és "Mira'm amor", amb la qual va guanyar el premi Blai Bellver de narrativa 2006.

Rafa ha dit...

Alguns llibres que va escruire Rafa Gomar són com per exemple: Batecs, Viure al ras, tambe ha publicat el diari Donato, 2,27 (1988); Hipòtesi (1991); Legítima defensa (1991.
A més a més, ha col·laborat en revistes com ara: Papers de Cultura, Boom, Saó, El Temps, Caràcters o L'Aiguadolç entre altres, i en aquesta última ha coordinat el número de la primavera de 2004, número 30, sobre "El conte contemporani al País Valencià".

Ismael Orts Borrull ha dit...

Una dada important a part de les seues obres és que, treballa a la Sindicatura de Comptes de la Generalitat Valenciana com a corrector-redactor-traductor. I també ha col·laborat en revistes com Papers de Cultura, Boom, Saó, El Temps, Caràcters o Aiguadolç, entre d'altres.

Encara que en la seua trajectòria literària s'ha centrat en el gènere narratiu, tot i que també ha conreat la poesia. Entre les seues obres, destaquen:Donato, 2.27, Hipòtesi, Legítima defensa i Batecs.

I quant a l'Elvira Cambrils com be diu la Cristina una obra d'aquesta és Mira'm amor.
(jo no he trobat més obres relacionades amb Elvira)