dijous, 30 de setembre del 2010

COMENÇA LA FIRA!

I en l'Espai d'art no podeu faltar a les tres actuacions que hi haurà a partir de les 18 h. i totes tres amb alumnes i exalumnes de l'IES Ausiàs March.

Vos adjunte el que en diu el programa de festes:

DIJOUS 30 DE SETEMBRE THE SKAROTATS (18 h) Barreja de ska, rock, punk i reagge en valencià Nou joves gandians d’entre 14 i 17 anys formen aquest grup que, amb tan sols un any i mig d’existència, ja han xafat 14 escenaris i està gravant el seu primer CD. Formació: Víctor (Baix, dolçaina i veus) Albert (Guitarra rítmica i segona veu) Moisés (Guitarra solista) Alberto (Clarinet) Andreu (Saxo) Carles (Bateria) Guillermo (Trompeta) Aina (Terclats) Miguel (Trombó) 
CARLES PASTOR (20 h) Rock clàssic portat al Mediterrani Carles Pastor comença en 1998 a compondre lletres i música inspirant-se en clàssics del rock. La seua música acosta al Mediterrani una barreja de diferents estils procedents d’Anglaterra i de Nord-Amèrica. Formació: Sílvia Martí (Bateria i veus) Mari Bautista (Baix i veus) Zabalo Borràs (Saxo i teclats) Pere Ródenas (Guitarra elèctrica) Carles Pastor (Guitarres i veu) 
MIQUEL HERRERO I ELS AUTÒMATS (22 h) Pop-rock fresc i actual d’estètica vintage Els Autòmats presenten el seu disc Cançons en Blanc i Negre, guardonat com a Millor Disc de Pop als premis Ovidi Montllor de la música en Valencià 2010. Formació: Miquel Herrero (Veu i guitarra) Andreu Ferrer (Teclats) Carles Mondria (Baix) Jacobo Ferrer (Bateria) Borja Ferrer (Veus i metalls) Nacho Vaquero (Guitarra i veus)

EXERCICI: Escriu una ressenya d'alguna de les tres actuacions.