dijous, 6 de novembre del 2008

Frenar pensant en l'altre

Hui hem començat a aproximar-nos al text que s'haurà de comentar per a la setmana que. És un text que m'agrada i (quan se m'oblida) el torne a llegir. Ho hem fet amb l'aplicació avantguardística de les TIC que tenim a l'institut: carro, portàtil, garbera de fils, allargador, projector, apartament de cadires... Què més podem desitjar! Frenar pensant en l'altre és un text de Josep Maria Espinàs que ens fa reflexionar sobre si és millor viure xafant o acompanyat dels altres.

ACTIVITAT: Esmenta algun llibre de Josep Maria Espinàs i escriu unes línies sobre el tema de què tracta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llegint un poc la biografia d'en Jope Maria Espinàs he elegit l'obra

"Un racó de paraigua "
És un llibre de narracions,on un hi apareix un detectiu que entra en un bar i hi descobreix dos vells que mantenen una estranya conversa sobre còctels, un home que té un infart al carrer i demana que el portin a casa on no el coneixen ,un metge que seu en un bany públic i comença un inexplicable procés d'aïllament del món...i així tot una sèrie de petits contes amb històries i missatges interessants i curiosos.

Josep,les TIC de l'institut son les millors i punt! jajajaja

Anònim ha dit...

"El teu nom es Olga"
És un llibre on Josep Maria parla de la seua filla, nascuda amb síndrome de Down. Ens conta el gran afecte que sent per ella i ens explica com són les persones que naixen amb aqueix síndrome, la manera que tenen de vore la vida i d'ajudar a les persones que l'envolten amb un sentiment molt generós.