dijous, 8 de gener del 2009

...I feliç Any Nou! (dos mil nou)

Corren els dies segons el temps intern de cadascú, de pressa, lentament. La societat moderna ens aboca a l'augment de les necessitats d'objectes, d'oportunitats, d'interaccions (directes i/o indirectes) per la qual cosa a alguns se'ns esmuny el temps. El curs acadèmic en segon de batxillerat segueix amb un ritme que va accelerant-se gradualment fins arribar a maig. Hui hem començat a corregir els exercicis d'Analfabetisme predigital que teníem per a festes. Subtítol, lector model i pronominalització han estat objecte d'aquesta primera classe de dos mil nou, a més del repartiment de l'examen de derivació i composició (que quasi tots havien aprovat).
Vos deixe una cançó que pot ser un poc isomòrfica amb allò del temps de què parlava adés i tres exercicis de connectors, basats en el text anterior de Salvador Giner.





ACTIVITAT: D'ací menys de dos mesos es compleix el cinc-cents cinquanté aniversari de la mort d'un escriptor cabdal i fonamental de la nostra literatura. Digues qui és l'autor i en quina data va morir.