dimecres, 19 de desembre del 2007

Després de l'examen

Ahir dimarts, vaig repartir els exàmens corregits (ja sabien tots la nota tant de l'examen com de l'avaluació). Aprofitant les correccions, vaig proposar que cadascú identificara i esmenara 5 errors de contingut i 5 errors lingüístics. També vaig proposar un comentari col·lectiu del text que va començar a fer-se en el wiki de la classe. A més a més, els alumnes han de passar l'examen propi, sense errors, tot utilitzant l'ordinador i els correctors corresponents.
Com recordeu es va celebrar a Gandia el III Aplec de Muixerangues. Ací podeu vore el reportatge que el programa casteller Quarts de Nou en va fer.




EXERCICI: Com a tast de l'aproximació sociolingüística que farem en la pròxima avaluació, a quin procés de canvi sociolingüístic contribueix la clausura dels repetidors de TV3 al País Valencià , a un procés d'ampliació funcional del valencià/català o a un procés de disminució funcional (substitució)?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

DISMINUCIÓ FUNCIONAL

Anònim ha dit...

La clausura de repetidors de tv3 és un procés de disminució funcional(substitució) ja que, com menys repetidors hi hajen, menys gent podrà gaudir de televisió en la seua llengua materna com és el valencià, i per tant menys gent que estiga a favor de aprendre i divulgar el valencià tindrà la possibilitat d'apropar-se a els mitjans que ho fan possible.